Футболен турнир за децата от Ценово по повод празника

0
Футболистите на „Марисан“ от Русе станаха първенци на турнира, който е по повод 1 юни
Футболистите на „Марисан“ от Русе станаха първенци на турнира, който е по повод 1 юни

Футболистите на „Марисан“ от Русе грабнаха купата и станаха първенци на турнира по повод 1 юни в Долна Студена, община Ценово.

Крайният резултат от оспорвания двубой с „Янтра“ Ценово стана ясен след изпълнение на дузпи. На трето място останаха състезателите на „Бенковски“ Бяла. В надпреварата се включиха шест отбора от  Русенска област. Проявата се организира от няколко години в чест на Международния ден на детето и преминава под патронажа на кмета на населеното място Николай Николов.

Отличията на първенците в турнира бяха връчени от председателя на Общинския съвет Галина Георгиева, която с лични средства осигури почерпка за всички състезатели. Участниците получиха като награда футболни топки.

По инициатива на Местната комисия за борба с противообществените прояви  на малолетни непълнолетни за всички малчугани от детските градини и училищата в община Ценово бе представен спектакълът „Веселяците“.

На стадиона се събраха деца, които под вещото ръководство на мимовете, се включиха в различни състезания, пяха песни, рецитираха, проявиха творческите си способности. Естествено че като на празник за участниците имаше много изненади и подаръци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари