Деца и родители се биха в училищен двор във Варненско

0
Побоят е предизвикан от спречкване между децата им
Побоят е предизвикан от спречкване между децата им

Побоят е предизвикан от спречкване между децата им

Спор между ученици е прераснал в масово сбиване между родители. Случаят е станал в село Дюлино, община Бяла миналата седмица, съобщават от варненската полиция, предаде Дарик. Децата се скарали в двора на местното училище, а пререканията им преминали в саморазправа между техните родители.

Заради инцидента кметът на града е инициирал среща с директора на Областната дирекция на МВР, след която е задържан бащата на един от учениците. По първоначална информация той е инициирал сбиването.

Заради оплакванията на жители на село Дюлино от засилен трафик на автомобили с висока скорост тази сутрин в района е проведена полицейска операция. Установени са неправоспособен водач и пиян шофьор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Еййййй
    И това ли става вече в Булгаристан????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари