Мъж пострада след взрив на газова бутилка в кемпер в Бяла

0
Пострадалият е откаран за лечение във ВМА - Варна
Пострадалият е откаран за лечение във ВМА - Варна

Пострадалият е откаран за лечение във ВМА - Варна

Пожарникарите са загасили 99 пожара в страната през изминалото денонощие, съобщиха от Главната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ на сайта си. Екипите на пожарната са реагирали на 137 сигнала за произшествия.

С преки материални щети са възникнали 20 пожара, от които осем в жилищни сгради и седем в транспортни средства. Без нанесени материални щети са 79 пожара, от които 48 в сухи треви, горска постеля и храсти.

При пожарите е пострадал един човек. В пожарната във Варна е получен сигнал за пожар в кемпер в Бяла. При пристигане на екипа на място е установено, че гори арматурното табло на кемпера. При пожара е пострадал мъж на 53 г., като според показанията му се е получило взрив около газовата бутилка в кухненското помещение, което е причина за изгарянията по тялото му. Пострадалият е откаран за лечение във ВМА - Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари