Десислава Трифонова: Владислав Горанов не заема никакви постове в ГЕРБ от 2 години

1
Надяваме се американските власти да изпратят информацията по „Магнитски“ до българските власти, поясни тя
Надяваме се американските власти да изпратят информацията по „Магнитски“ до българските власти, поясни тя Видео: NOVA

Надяваме се американските власти да изпратят информацията по „Магнитски“ до българските власти, поясни тя

Владислав Горанов не заема вече никакви постове в партията, а преди две години беше освободен и като министър. Това каза Десислава Трифонова от ГЕРБ в ефира на „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS.

По думите й вместо 2 години да виждаме разследвания, сме били свидетели на незаконни арести.

"Надяваме се американските власти да изпратят информацията по „Магнитски“ до българските власти, за да бъде направено разследване в страната ни", поясни Трифонова. И заяви, че се надява, че Горанов ще успее да докаже невинността си.

Тя коментира думите на Александър Николов, който каза, че по време на войната в Украйна българските потребители са плащали най-ниска цена природен газ. Според нея това не е вярно. Тя посочи, че 95 % от купувания газ по време на правителството на „Продължаваме промяната“ е руски.

"Колегите от ПП пак не са чели. Проблемът не е в компанията "Мед". И не тя е нарушила закона, а български длъжностни лица", поясни Трифонова. И изрази надежда, че Министерството на енергетиката "ще защити българския интерес от всички щети, които е нанесла "Промяната" на България".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Абе, путко слънчасала...
    Но когато бяхте на власт преди 2 години и крадяхте, заемаше пост. Нагли и безочливи сте от ГЕРБ, а тази ще се окаже другата проста п.... Ох, на бат Бойко п.....
  • 6
    2
    Допълнение
    Освен това Деска полапва пишленцето на Влатко Тъпото герберастче! Никога повече ОПГ ГРОБ=ДПС във властта!
  • 8
    1
    Петьо Петков
    Трифонова е най тъпото инфантилно човече в Герб
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари