Десислава Иванчева прекара 10 минути със сина си в съда

1
Бившата кметица съди затвора в Сливен
Бившата кметица съди затвора в Сливен Снимка: Facebook / Десислава Иванчева

Бившата кметица съди затвора в Сливен

Осъдената за подкуп бивша кметица на столичния район “Младост” Десислава Иванчева води дело срещу Сливенския затвор заради неглижиране на влошеното ѝ здравословно състояние и липсата на лечение. Месеци наред Иванчева не е получавала хормонално лечение, посочват от неправителствената организация “Зелен Младост”.

Иванчева повече от 6 месеца не е имала достъп до хормонално лечение, от каквото се нуждае, твърдят от "Зелен младост". След намеса на омбудсмана, тя получава такова. В последствие се оказва, че Иванчева има и астма. Състоянието ѝ трябва да се следи регулярно, но трудно и бавно стига до нужните специалисти.

Тя съди затвора в Сливен заради влошеното си здравословно състояние, съобщава БНР. На заседанието в Административния съд в София днес не се явиха свидетели, които трябваше да бъдат разпитани, а адвокатът на Иванчева поиска още време, за да се запознае с документите по делото.

В съда беше и 2-годишният син на бившата районна кметица. Съдия Мария Шишкова разреши на Иванчева да прекара 10 минути с него.

Следващото заседание ще бъде в средата на май.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    От материалите
    които излизат за Нотариуса, става ясно, че този, който е заел мястото на Иванчева е в топли връзки с нотариуса. Явно жената им е пречела на имотните измами и са й скроили шапката. Тези, които й го причиниха ще плащат до 9-то коляно чрез деца и внуци. Бог вижда
  • -4
    5
    Габи
    Само жена голяма егоистка може да причини на детето си, което направи Иванчева. При забревеняването тя мислеше единствено това да я спаси от затвора. Тя не заслужава никаква синовна обич в бъдеще.
  • 4
    4
    младен иванов
    Тези,които трябваше да са в затвора на мястото на Иванчева,седят в парламента като лидери на управляващи партии и се подиграват нагло на цялата нация.Оня от Банкя,само за далаверата с Турски поток,трябва да търка наровете години наред,но явно няма кой да го вкара на топло.
  • 3
    3
    плюс минус
    Дори Иванчева да е виновна, отнасянето към нея е антихуманно.
  • -9
    2
    Ма, не ли е така?
    За хормоналното лечение е трябвало да я изпратят Иванчева при бай Ставри във Врачанския пандиз. Он щеше да й оправи всичките хормони, чак ще пита и за още.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари