Десислава Атанасова: Вратата е ей там!

2
Така председателят на ПГ на ГЕРБ коментира скандала със записа, който разпространи Радостин Василев
Така председателят на ПГ на ГЕРБ коментира скандала със записа, който разпространи Радостин Василев Снимка: Фейсбук

Така председателят на ПГ на ГЕРБ коментира скандала със записа, който разпространи Радостин Василев

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова коментира скандала със записа от събранието на ПП, който Радостин Василев разпространи.

"След всичко, което чух днес, единственото, което ще им кажа е: "вратата е ей там", написа Атанасова в социалната мрежа снощи.

Припомняме, че депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Радостин Василев напуска парламентарната група на ПП-ДБ и няма да подкрепи правителство с втория мандат между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Василев припомни, че миналата година той и негови колеги напуснаха и „Има такъв народ“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    5
    Простакеса
    Като всички от ГЕРБ. В България не са на почит умните и можещите.
  • 29
    4
    В.Д.П.
    СРАМ за Русе е, че има "хора", които избират тази Вмирисана Дуловска П(епер)утка! Явно образованите и свестни русенци напуснаха града и тук се напълни с неграмотни резаци от делиорманските села! Жалко за града ни!
  • 23
    3
    Дочев
    Представете си,кой показва посоката на България днес."Вратата е ей там",каза депутатката от 19-МИР-Русе. Лошо е другарко,когато зад теб хлопне вратата на централния кауш,от къдeто няма излизане!
  • 24
    2
    Стоян
    Да,вратата е там за ГЕРБ,крадливата шайка от боклуци !
  • 6
    1
    робин худ
    Дано тия изроди крадливи не съставят правителство ,по добре на избори след няколко месеца от колкото да ни вкарат във война тия безродници крадливи продажни и да се молимДоган да спечели никога не съм вярвал че ще го кажа но е по малкото зло
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари