Десислава Атанасова: Митрофанова е нежелана на първото заседание на Народното събрание

2
ГЕРБ няма да влязат в Народното събрание, ако там е руският посланик
ГЕРБ няма да влязат в Народното събрание, ако там е руският посланик

ГЕРБ няма да влязат в Народното събрание, ако там е руският посланик

Няма да влезем в Народното събрание, ако госпожа Митрофанова дойде, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията. "Надявам се тя да направи този жест и да не проваля първото заседание на парламента", каза той.

"При тези варварски удари с ракети по граждански обекти в Украйна, тези норми са несъвместими", посочи Борисов.

Той добави, че парламентарната група на ГЕРБ-СДС, която ще бъде оглавявана отново от Десислава Атанасова, трябва с необходимите по закон средства да направи заедно с другите политически партии така, че руският посланик да не е на първото заседание на парламента.

„Путин и компания продължават да си играят с живота, здравето и целия поминък на държави в нашия регион“, коментира Борисов.

Десислава Атанасова също потвърди позицията на партията по повод присъствието на посланика на Руската федерация у нас. "Митрофанова е нежелана на първото заседание на 48-то народно събрание", заяви и тя.

Вчера от ГЕРБ обявиха в официална позиция, че са против присъствието на руския посланик на първото заседание на 48-то Народно събрание. Към днешна дата няма изпратени покани до официалните гости за откриването на новия парламент, съобщиха от пресцентъра на институцията.

Политическите сили, представени в 48-ото Народно събрание, обсъдиха на неформална среща вчера детайли около старта на новия парламент. От "Демократична България" са поискали посланикът на Руската федерация у нас да не бъде поканен на откриването на парламента, срещу което са възразили от "Възраждане".

В началото на седмицата президентът Румен Радев подписа указ за свикване на първото заседание на 48-ото Народно събрание на 19 октомври 2022 г. от 9:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    123
    То щото теб, Деске, много те искаме у парламента! Върви да бориш демографската криза в родното Дулово.
  • 0
    5
    десислафа УРОДатанасофа
    България трябва да изгони незабавно сащническия посланик! България трябва да обяви сащ за агресор! България трябва да обяви сащ за терористична държава! България трябва да обяви гръмко, че отхвърля сащническите лгбт извращения! България трябва да обяви война на сащ!
  • 7
    4
    🙊🙊🙊
    и куродъхата гювендия се разпени.
  • 9
    3
    🍎🍎🍎🍎
    Значи тиквата си е тиква мария печияпвсе е тиква
  • 5
    2
    русенец
    Значи посред зима сме отново пред урните, а? То по топлото не отидохме............
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари