Десислава Атанасова: Министър от Русе и кмет на Русе са във война в социалните мрежи

3
Според нея те воювали не само по отношение на възстановяването на летището край града
Според нея те воювали не само по отношение на възстановяването на летището край града Снимка: БГНЕС / Архив

"Живеем повече от 100 дни в държавата на абсурда"

Това заяви в Русе председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, цитирана от БТА

"Стигна се до ситуация, в която министър на правителството протестира срещу собственото си правителство. Друга част от коалиционните партньори се обиждат в социалните мрежи, като се наричат "мишоци". Трети се бият по министерските кабинети", обясни Атанасова.

Тя добави още, че министър от Русе и кмет на Русе са "във война в социалните мрежи и не само по отношение на възстановяването на летището край града".

"Промяната продължава единствено, за да лъже тази голяма част от обществото, която я подкрепи, да занули финансово държавата. Убедена съм, че предсрочни избори ще има", каза Атанасова.

По думите ѝ ГЕРБ е в кондиция и е готова за тях. Това го показвали и последните социологически проучвания.

"Преди Народното събрание да се разпусне трябва да върне гласуването с хартиени бюлетини. След това можем да отиваме на избори", каза Атанасова.

По повод на видео селфито на министъра на културата Десислава Атанасова заяви, че се притеснява, че човек с подобно поведение подписва протоколи за проведени конкурси и възлага управлението на културни институции.

"Смятам, че всички допуснати нередности и нарушения в тези проведени конкурси трябва да бъдат коментирани в съдебни процедури", каза Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Санди
    ГЕРБавите освен с клюки,май че друга работа нямат!
  • 1
    7
    Митко
    Един бездарен ,корумпиран и некадърен кмет задушава град Русе от развитие. Всичко е вярно което казва Д.Атанасова.
  • 11
    6
    Мирослав Аврамов
    Дуловската метреса пак точи зъби за избори ! Пак за изборен кокал се гласи ! Ама с хартиени бюлетини , че да могат циганята да драскат хиксчета и "да фърлят" на правилното число ! Е , срещу определена сума , разбира се ! Щото то инак кой би гласувал за крадливото им племе , именуващо се ГЕРБ и предвождано от престъпник , страдащ от мания за величие и кохортата му , тичаща с изплезени езици да оближе гъза на шефа !
  • 9
    5
    Пази Боже
    Госпожа Деса, запомни едно - когато двама си мерят пишките, не си ври гъза там! Ако иде реч за родното ти ДУЛОВО, ама пиши там, обяснявай, поствай квото искаш... Това тук е РУСЕ! Ти тук думата я нямаш. А и днес нещо заговори за някакъв развод в управляващата коалиция. Развод имаш ти, мисли себе си, не се меси на хората да управляват и кротко си чакай реда за Ставри.
  • 16
    4
    Боко
    Точно ти нямяш право да се обаждаш.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари