Деси Фотосесията: Не мога да преброя голите си снимки

1

Еротичната моделка Десислава Димитрова е едно от най-ярките лица от най-новата "колекция" родни плеймейтки.

Девойката стана първа по избор на публиката тази година на конкурса. Силиконката получи прозвището си Фотосесията заради мераците й да се снима много и постоянно, пише България Днес.

28-годишната брюнетка е от Търговище. Разработва европейски проекти в сферата на селското стопанство, занимава се с отглеждането на калифорнийски червеи.

- Деси, вече няколко месеца си под светлините на прожекторите след конкурса "Мис Плеймейт". Какво се промени в живота ти?

- Аз съм родена да бъда под светлините на прожекторите и много бързо влязох в това амплоа. Щастлива съм, че много хора ме харесват, спират ме по улиците и ме поздравяват, снимат се с мен. След самия конкурс станах изключително популярна. Разбира се, успях да изпълня целта си и заснех много фотосесии, предстоят ми и още, вече имам и покани за риалити формати.

- На последното голямо събитие - "Плеймейт ол старс", получи статуетка като признание, че си една от най-ярките плеймейтки у нас. Въпреки че си от новите лица в тези редици, с какво мислиш, че заслужи признание?

- Безспорно успях да се наложа със своя чар, сексапил и със смелостта да изразявам себе си. Нещо, което почти всички останали не притежават, и затова никой не ги знае, повечето дори и аз не ги помня.

- Николета Лозанова не пожела да се снима редом с вас на сцената, твърдейки, че й е под нивото. Обижда ли те държанието й?

- Тя не е мой еталон за подражание. Явно Николета е объркала светското парти с някой селски панаир, на който е ходила като малка. Не мога и не искам да коментирам подобно поведение. Каквото човек сам си направи, и най-големият му враг няма да успее. Ако продължава със същото поведение, скоро ще се моли някой да я покани за реклама.

- Между толкова красиви жени на едно място може ли да има истинско приятелство? Запази ли приятелски отношения с някоя от останалите претендентки за лентата тази година?

- Разбира се, че може да има истинско приятелство. Аз запазих прекрасни отношения с немалко момичета, поне с тези, които показаха, че имат нещо истинско в себе си. Не обичам интригите и ако усетя, че някоя живее, за да сплетничи, просто я блокирам от паметта си.

- Тази година ти бе на първо място в конкурса по гласове на зрителите, но все пак Мис Плеймейт стана Маги Бадер. Истина ли са писанията в медиите, че двете не се понасяте?

- Винаги съм казвала, че не мястото, което заемаш в даден конкурс, определя дали ще си успешен. Не ми е нужна короната или първото място, за да се чувствам победителка. Хората сами направиха своя избор чрез гласуване в сайта на „Плейбой“. За мен това е победата, едно е да гласуват хиляди хора за теб, друго е 15-20-членно жури! В медиите всичко може да се пише - реален конфликт с нея нямаме. Иначе коя беше Маги Бадер? Ако тръгнем по улиците и направим анкета, едва ли някой ще се сети коя е, защо и аз да се мъча да помня подобни хора?

- Една от многото клюки, плъзнали в мрежата, е, че силиконът ти е купен от заможен бизнесмен, който обаче има съпруга и деца, и че всъщност се издържаш, практикувайки най-древната професия.

- Клюките ги пускат платените девойки, които са намерили начин да припечелват, без да се трудят, а само да охкат. Аз имам успешен бизнес, не се оплаквам от финансовото си състояние.

- Несъмнено са ти предлагали пари за секс. Някои твои колежки не отричат, че са приемали такива оферти, но казваш, че си твърдо против.

- Разбира се, няма красива жена, която не е получавала такъв тип предложения. Парите никога не са ме изкушавали до степен да продам тялото си. Няма сума, която може да ме купи.

- Справяш ли се сама финансово? Колко ти трябват месечно?

- Не мога да определя с точност сумата, която харча на месец за поддръжката на външния си вид. Да, разбира се, че се справям сама, както винаги съм го правила.

- Редица предизвикателни фотосесии с теб има в мрежата. Имаш ли обаче тайни голи снимки в телефона си, които не би искала някой да намира?

- Имам толкова много голи снимки, че дори не съм ги и броила. Имам и такива, които се надявам да си останат в папките на телефона ми......

- Вярно ли е, че ще вземеш участие в родния риалити формат тази есен - "ВИП брадър"?

- Прочетох в някои медии подобна информация, но това не е тема, която искам да коментирам. Иначе имам покани от няколко риалити формата.

- След „Плеймейт“, фотосесиите, блясъка на славата как си представяш живота след 10 години?

- Виждам се като любяща майка с щастливо и сплотено семейство, далече от смешни скандали и евтини душици.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари