Дерменджиев вече не е треньор на "Лудогорец"

0
Наставникът на шампионите заяви категорично желание да напусне поста след загубата в мача за Суперкупата на България в сряда
Наставникът на шампионите заяви категорично желание да напусне поста след загубата в мача за Суперкупата на България в сряда Снимка: БГНЕС / Архив

Ръководството на "Лудогорец" прие оставката на старши треньора Георги Дерменджиев, съобщиха "орлите" на официалния си сайт.

Наставникът на шампионите заяви категорично желание да напусне поста след загубата в мача за Суперкупата на България в сряда.

Клубът стартира спешни преговори с няколко родни и чужди специалисти, като целта е до първия плейофен мач от Лига Европа срещу Судува на 17 август в Разград тимът да има нов треньор. До неговото назначаване отборът ще бъде воден от помощника на Георги Дерменджиев - Петко Петков.

"Ръководството на ПФК "Лудогорец" благодари на Георги Дерменджиев за съвместната работа през годините, както и за неговата съпричастност към проекта "Лудогорец" от самото му начало.

Дерменджиев има огромни заслуги за шестте шампионски титли, както и за евроуспехите на отбора. Целият екип на "Лудогорец" желае на Георги Дерменджиев много успехи в бъдещата му кариера. Той винаги ще е добре дошъл на "Лудогорец Арена"", се казва в съобщението на сайта на шампионите. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари