Депутатите ще заседават извънредно

0
Извънредните заседания на парламента ще бъдат на 18 и 19 декември от 10:00 часа
Извънредните заседания на парламента ще бъдат на 18 и 19 декември от 10:00 часа Снимка: Народно събрание

Извънредните заседания на парламента ще бъдат на 18 и 19 декември от 10:00 часа

Председателят на Народното събрание Росен Желязков свиква извънредни заседания на парламента на 18 и 19 декември 2023 г. от 10:00 часа. Разпореждането е на основание чл. 78, т. 1 от Конституцията.

В дневния ред на заседанието на 18 декември 2023 г. е проект на решение за предприемане на действия по изграждането на 7-и и 8-и блок на площадка № 2 на АЕЦ „Козлодуй“ ЕАД, първо четене на законопроекти за изменение и допълнение на Закона за контрол по прилагане на ограничителните мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна и проекти на решения за промени в постоянни комисии. Второто четене на законопроектите за бюджетите на Националната здравноосигурителна каса и на държавното обществено осигуряване за 2024 г. също са в програмата, информираха от пресцентъра на Народното събрание.

На 19 декември 2023 г. в дневния ред на извънредното заседание е обсъждането на второ четене на Законопроекта за изменение и допълнение на Конституцията на Република България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари