Депутатите решиха да почиват месец заради местните избори

1
Предложението на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС е НС да бъде в отпуск от 6-ти октомври до 6-ти ноември
Предложението на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС е НС да бъде в отпуск от 6-ти октомври до 6-ти ноември Снимка: НС

Предложението на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС е НС да бъде в отпуск от 6-ти октомври до 6-ти ноември

Депутатите решиха да почиват три седмици преди местния вот, а за сметка на това да работят до 6-ти октомври от понеделник до петък, предаде БГНЕС.

“Какво става с трибуната на българското правителство, МС ще излезе ли в отпуск, там трибуните ще ги затворите ли или ще го използвате само вие, а другите един месец почивка”, това заяви Георги Свиленски от БСП. “Кой иска да се възползва неправомерно от местните избори, искате един месец отпуск, подчерта още Свиленски.

Възраждане също се обявиха против. “НС да не работи в три пленарни седмици има практическо измерение, че това ако се случи министрите няма да присъстват и на парламентарен контрол, изслушване няма и да има, през това време сглобката ще оказва натиск по време на местните избори”, каза Петър Петров от партията.

Атанас Атанасов, съпредседателят на ДБ, коментира, че ръководителите на Възраждане по време на председателски съвет да били въодушевени от идеята. “Най-голямата опозиционна партия, както се нарекохте, координирайте се помежду си, сутринта ръководителите бяха на друго мнение”, каза още Атанасов.

Станислав Балабанов от ИТН пък подчерта, че ПП-ДБ искат “само да почиват”.

"ПП-ДБ, наблюдаваме само желанието ви да почивате и то платено. Да вземем да пуснем в отпуск колегите от сглобката, особено за ПП-ДБ, при които се очертава една доста трудна кампания. И хората в Царево, и в Карлово ще ги очакват с голямо нетърпение”, коментира Балабанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    тоди
    То по-добре е изобщо да не се връщате, че правите живота още по-труден за всички с безумните си закони!!
  • 6
    1
    Русе
    Ама отпускът ще бъде НЕплатен, нали?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари