Иван Бакалов: Промяна ще има чак след местния вот, когато ГЕРБ ще изгуби много общини

1
Устойчива коалиция в 49-ото Народно събрание е ГЕРБ - ДПС - ИТН - БСП, смята журналистът
Устойчива коалиция в 49-ото Народно събрание е ГЕРБ - ДПС - ИТН - БСП, смята журналистът Снимка: БГНЕС

Устойчива коалиция в 49-ото Народно събрание е ГЕРБ - ДПС - ИТН - БСП, смята журналистът

"Ще има промяна чак след местните избори наесен, когато ГЕРБ ще отстъпи много кметства и общини."

Тази прогноза направи пред БНР журналистът Иван Бакалов и уточни, че очаква на втори тур на местния вот всички партии да се обединяват срещу кандидатите на ГЕРБ по общини и кметства.

Според него има усещане за ненужни поредни избори:

"Тази ситуация я създадоха ГЕРБ и ИТН, когато агресивно свалиха правителство с четворна коалиция, успяла да намери някакво разбирателство между тези толкова различни партии. ... Мислеха (ГЕРБ и ИТН), че ще успеят след избори да направят правителство, но не стана и вече два пъти, сигурно и ще се потрети".

Иван Бакалов посочи като устойчива коалиция в 49-ото Народно събрание ГЕРБ - ДПС - ИТН - БСП:

"Но БСП може да иска да си жертва главата и ще отиваме пак на избори".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    МАНАФЯН
    До Онуфриййй И Митко........СВИКВАЙТЕ ГЕйРБАВИ ДРоГа́Ре ТУЛу́ПИ ☭, .... КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ПРИСЛУГАТА МУ.. ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕВ........ ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА
  • 3
    4
    Име
    Правителство не може да има, защото никой не иска да се занимава с ГРОБ. Всеки който се е захванал с тях е "глътнал вода". БСП, както веднъж им го каза някой от ИТН, са "най шавливата булка" в бългрската политика.Тук е уместно бългрска да е в кавички, ама айде.. Самите ИТН пък не знаят къде са и защо са там. ДПС си е ДПС. Това е турския еквивалент на ГРОБ, обаче как да се коалират с тях, след като и двете шайки искат едно и също?! Опоскване на кинтите "на макс", само че искат всички кинти - съответно са конкуренти. ПП - Да й(Б). Какво за тях? Те извън мантрите за всичко което не иска и не го интересува масовия български гражданин, друго нямат. Поредни купени и в последствие ще бъдат продадени. Така действат ония от ул. „Козяк“ 16, 1408 ж.г. Южен парк, София. "Възраждане" ?! Имат някакъв потенциал щото не пеят в хора, обаче имат залитания които на много хора не им харесват. Да не говорим, че от време на време правят и разни глупости които също не им помагат за да наберат по - голяма популярност. За да има правителство някога е необходимо: Първо промяна на състава на парламента, която би могла да се случи с други партии и други хора, при това партии и хора които изразяват и показват адекватност спрямо реалността, такава каквато НАИСТИНА е. Без мантри, заклинания, лозунги и слепота. Второ, вероятно следствие от първото - висока избирателна активност, истинско представителство, а не някакви фигуранти. Това ще създаде в хората увереност, че има шанс нещо реално да се промени. Докато избирателната активност е 25 - 30%, докато там където уж "Съединението прави силата" и където се менкат едни и същи...айде лица да бъдат, докато това е факт, до тогава няма да има стабилно правителство. Естествено винаги има и варианти с тояги, но в тази обстановка (световната) не ми се вярва ония от адреса да рискуват чак толкова. Но пък знае ли човек?
  • 2
    3
    Митко
    ИванеИване-да те е.е който та фане !
  • 8
    2
    До 1
    Този е един умен човек!А на този хал сме пак заради едни тъпанари,които не се научиха да пишат и говорят.....
  • -7
    1
    Онуфриййй
    Къв е тоя? За къакъв се мисли? и до кога ще се проповядва противопоставяне , а не работа в полза роду! От такива тъпанари се на тоя хал!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари