Депутатът от Русе Светлин Стоянов също напуска парламентарната група на ИТН

2
Областният координатор на ИТН в Русе посочи причините, поради което оттегля доверието си от Слави Трифонов
Областният координатор на ИТН в Русе посочи причините, поради което оттегля доверието си от Слави Трифонов Снимка: ИТН

Областният координатор на ИТН е сред тези, които "свалиха доверие" от Слави Трифонов

На извънреден брифинг днес бившият министър на спорта Радостин Василев и група народни представители от „Има такъв народ“ обявиха, че свалят доверието си от лидера на партията Слави Трифонов.

Сред тях са  професор Николай Радулов, адвокат Иво Атанасов, инженер Георги Георгиев, Деян Петков и Светлин Стоянов – координатор на ИТН в Северна България. 

"Моята червена линия се казва Орлин Алексиев", изтъкна като причина областният координатор в Русе. Той е взел решение да напусне партията след като е изслушал интервюто на Слави Трифонов по Дарик радио, с което той не опроверга категорично спекулациите около това име. 

Бивш офицер в НСО, бил е в екипа за охрана на бившия премиер Иван Костов и на бившия председател на Народното събрание Огнян Герджиков. Стоянов е един от хората, които се явиха на кастинга за подбор на кадрите на партията

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    10
    Гражданин
    Този пропаднал полицай няма място въобще в Парламента,а той дори се прави на мъж.Изглежда има амнезия къде е работил и как е изритан от НСО заради връзки с подземния свят .Ченгето усети ,че пясъка под краката му се мести и побърза да си намери други господари от които да суче,тъй като при Чалгаря ямата свършва.Помнете,няма бивш милиционер/ченге/.Където е парата там е фукарата./даже си сменил името/ Тоя гьозбояджия няма място въобще в Русе и недейте писа ,че е от Русе.
  • 5
    9
    ***
    Как ли гледа децата си в очите този? Ама то пък в семейството на мъжка курва и децата ще са курви по душа.
  • 14
    8
    Алчни боклуци
    Мъжки курви е имало винаги. Полит-проститутки също. Но да си предател е най-гнусното и долно нещо, и винаги се е наказвало със смърт.
  • 3
    7
    Папур
    Гарван гарвану око не вади
  • 3
    6
    Виктория Димитрова
    От както разбрах, че майка ми е доносник, нещата в отношенията ни се промениха.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари