Депутат от ПП: Това, че Пеевски гласува против кабинета, е висока оценка

0
По думите на Стоил Стоилов кабинетът е направил много добри неща
По думите на Стоил Стоилов кабинетът е направил много добри неща Снимка: Кадър NOVA

По думите на Стоил Стоилов кабинетът е направил много добри неща

Самият факт, че Делян Пеевски излезе на площада и дойде специално в пленарната зала, за да гласува против нашия кабинет - това е изключително висока оценка.

Така в студиото на „Офанзива с Любо Огнянов” Стоил Стоилов от ПП коментира вота на недоверие. По думите му кабинетът е направил много добри неща. Оценка поставили и хората по площадите, подкрепили Никола Минчев и самия кабинет.

Това, което стана в последната седмица, е че се свалиха маските. Видя се кой всъщност е наистина против това правителство. Пеевски дойде и се ръкува с хората, които бяха докарани с автобуси от цялата страна. Той дойде, за да свали това правителство”, обясни още депутатът.

По думите му опитът да се състави ново правителство с новия мандат зависи само и единствено от това дали ще се намерят 121 депутати, които да подкрепят управление, което да не позволи кражбите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари