Делян Пеевски: Надявам се колегите тази вечер да прочетат знаците

0
Или ще има евроатлантическо парламентарно мнозинство, или ще има про-Путин мнозинство, което управлява България, коментира депутатът от ДПС
Или ще има евроатлантическо парламентарно мнозинство, или ще има про-Путин мнозинство, което управлява България, коментира депутатът от ДПС Снимка: ДПС

Или ще има евроатлантическо парламентарно мнозинство, или ще има про-Путин мнозинство, което управлява България, коментира депутатът от ДПС

"Надявам се колегите тази вечер да прочетат знаците и да не рушат евроатлантическото парламентарно мнозинство, което ще застраши евроатлантическото правителство с коалициите, които направиха по места с "Възраждане" и с БСП. Това не може да се случва", коментира пред журналисти в парламента председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, след поредния неуспешен опит да бъде събран кворум, за да бъде гласуван вота на недоверие към правителството.

"Или ще има евроатлантическо парламентарно мнозинство, или ще има про-Путин мнозинство, което управлява България. Ние в него няма да участваме, както видяхме и колегите от ГЕРБ-СДС няма да участват, така че това е вечерта на знаците", коментира Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    123
    свинята иска рафинерията на всяка цена. не му пука че България остава без гориво.
  • 5
    1
    SB
    тъз свиня да ли е СКУПЕНА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари