Депутат от НФСБ пита репортерка с какво бельо е дошла на работа

0
Журналистката на АЛФА е меко казано втрещена
Журналистката на АЛФА е меко казано втрещена

Депутат от НФСБ пита репортерка с какво бельо е дошла на работа в парламента. 

Скандалният въпрос от изключително интимен характер е зададен от народния представител Петър Петров в кулоарите на парламента, където го притиска екип на телевизията на "Атака".

Петров, видимо изнервен от питането на тв екипа на Волен Сидеров за обещаната и непостигната към момента пенсия от 300 лв., атакува момичето:

"Вие сутринта с какво бельо тръгнахте?"

Журналистката на АЛФА е меко казано втрещена, и пита невярващо "Моля?!", личи от записа, разпространен от партията във Фейсбук.

Петър Петров отново повтаря достатъчно интимния въпрос: "Кажете с какво бельо тръгнахте сутринта?"

Репортерката го пита възмутено: "Вие бъзикате ли се? Това не е сериозно", при което Петър Петров категорично отрича да си прави майтап, защото един депутат никога не се бъзика.

"Не, Вие какво говорите! Аз се бъзикам? Депутатът се бъзикал! Хайде, бе!"

Още в началото на скандала Християн Митев и Борис Ячев са заедно с Петров, но те категорично отказват на екипа на "Алфа" да коментират каквото и да е, след което се отправят към стаята на парламентарната група. Съпартиецът им Петър Петров обаче остава и продължава да се разправя с момичето.

Петров преди година отново се прояви с ексцентрично-натуралния си изказ, след като заяви, че трябва държавата да строи детски социални домове, за да може майките на деца с увреждания да ходят на работа. Скандалът бе достатъчно шумен, защото се разви точно след репликата на Валери Симеонов към протестиращите майки, заради което той подаде оставка като вицепремиер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари