Депутатите ще изслушват министрите на здравеопазването и на регионалното развитие

0
Министрите ще говорят за заплатите в здравеопазването и строителството на магистрали
Министрите ще говорят за заплатите в здравеопазването и строителството на магистрали Снимка: БГНЕС

Министрите ще говорят за заплатите в здравеопазването и строителството на магистрали

В програмата на народните представители днес е предвидено изслушване на министрите на здравеопазването и регионалното развитие Асен Меджидиев и Иван Шишков.

Меджидиев ще отговаря на въпроси за заплатите на лекарите в болниците и в спешната медицинска помощ, вносители са Костадин Ангелов от ГЕРБ-СДС и група народни представители, информира БНТ.

А акцентът при изслушването на Шишков ще бъде фазата на строителството на магистрала "Хемус" и магистрала "Черно море", както и участъкът Видин – София – Кулата, част от трансевропейския транспортен коридор номер 4 в частта му, преминаваща през територията на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари