Депутат от ГЕРБ хвърли оставка

0
Много насила изкарах тези няколко месеца в Народното събрание, заяви Ивайло Константинов
Много насила изкарах тези няколко месеца в Народното събрание, заяви Ивайло Константинов

Народното събрание да гласува отпадане на мораториума върху новите лекарства, заложен в бюджета на здравната каса за догодина.

Това се очаква да предложат от ГЕРБ на председателския съвет на парламента тази сутрин. 

Парламентът ще разгледа и оставката на депутата от ГЕРБ Ивайло Константинов. Народният представител от ГЕРБ Ивайло Константинов е депозирал своята оставка в деловодството на парламента на 19 декември 2017 г.

Константинов бе втори в листата на ПП ГЕРБ в 10-ти Многомандатен избирателен район – Кюстендил.

Решението е обмислено, а не емоционално“, заяви Ивайло Константинов, цитиран от Дарик. Той допълни, че е направил всичко, което е трябвало да направи за региона и е свършил работата си. Увери, че на пресконференция ще обясни точно какво има предвид.

„Много насила изкарах тези няколко месеца в Народното събрание. Нито за ден не се зарадвах за тази работа. Направих това, което трябваше за района, но по душа съм бизнесмен. Днес беше трудно, но успях да убедя ръководството на партията“, заяви Константинов.

Очаква се депутатите да продължат работа и по второто четене на Антикорупционния закон. На вниманието им се поставят още промените в Закона за ограничаване на административното регулиране и административния контрол върху стопанската дейност и тези в Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите, които ще бъдат подложени на второ гласуване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари