Депутат опъвал чадър над скандален спортен бос!

0
Прокуратурата захапва съмнителната схема
Прокуратурата захапва съмнителната схема

Депутат от ръководството на парламента е използвал служебното си положение, за да помага на съмнителен елемент от спортните среди, твърди "Лайвспорт".

Става въпроз за избрания по скандален начин за нов председател Росен Михайлов (все още не е обявено официално решението на съда) е вкарал в УС хора които му пазят гърба. Тук няма нищо лошо, но когато става дума за политици и по-специално за известен народен представител вече става скандално.

Подозира се, че над Росен Михайлов, станал известен със скандалната си лаборатория „Рамус“ регистрирана съмнително като лечебно заведение тип „манипулационна“, вероятно е разпънат политически чадър.

След като полицията влиза в съмнителната манипулационна „Рамус“ в Русе, народен избраник се е опитал да окаже натиск на полицията. Той поискал моментално да бъде прекратена акцията и всичко да се потули, твърди "Лайвспорт". Опъвайки чадър над това престъпление, той става част от него, категорични са юристи.

Въпросната персона е изключително близка и до зам.-министъра на здравеопазването Бойко Пенков, един от близките приятели на Сергей Станишев.

Явно Росен Михайлов използва федерацията само за параван, а зад нея да си върти съмнителните дейности. Компетентните органи в България трябва моментално да се самосезират и да подхванат сериозно провъзгласилият се за нов шев на родното таекуон-до. При положение, че журналистите са попаднали на всички доказателства можем да си зададем един единствен въпрос – защо до момента прокуратурата не прави нищо по този сериозен казус?

Очаквайте нови скандални разкрития за Росен Михайлов!

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари