Ден на отворените врати в Президенството

0
Най-нетърпеливи да видят Президентството бяха децата
Най-нетърпеливи да видят Президентството бяха децата Видео: NOVA

Президентството отвори врати за посетители по случай днешния празник

 Хиляди хора се наредиха на опашка още от сутринта пред официалния вход на „Дондуков 2“.  В сградата те можеха да разгледат униформите на националната гвардейска част и знамената светини на българската армия, предаде NOVA

Денят започна с тържествена церемония. В Гербовата зала държавният глава посрещна стотици деца от ученически гвардейски отряди.

„Обичайте България и не забравяйте, че сте избрали пътя на храбрите“, заяви той.

И след бърза групова снимка се оказа, че един от избралите пътя на храбрите е ученик отскоро. Казва, че е дошъл при президента с мисия.

Иван Кьосев пък е пристигнал в София от Бургас и е сред по-големите ученици. Определя посещението си в Президентството с гвардейска униформа като мечта.

„Учим се на дисциплина, отговорност и ред“, сподели той.

И докато първата група гости на „Дондуков 2“ разглеждаше залите и знамената светини, Радев се срещна с тези, които чакаха пред сградата и получи неочакван подарък.

Най-нетърпеливи да видят Президентството бяха децата. Някои от тях имаха план какво да променят, ако се сдобият с правомощията на държавния глава.

„Бих се опитал да развия по-силна армия, за да можем да сме на същите стандарти като другите страни от НАТО и Европейския съюз“, каза Петко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари