Ден 14: Спя с пачки и пистолет, отчетох се

3
Мъжът днес определено събра одобрението на протестиращите заради оригиналния си подход
Мъжът днес определено събра одобрението на протестиращите заради оригиналния си подход Снимка: БГНЕС

Най-голямата атракция днес е легнал полугол върху чаршафи мъж с пистолет до главата и чекмедже пълно с банкноти от по 500 евро. Той заяви, че се е отчел и всичко е честно и проверено от НАП

Хиляди млади хора са в центъра на София. Митингът срещу властта бе подгрят от патриотични песни от българското Възраждане, съобщава БГНЕС

Протестирам с едни и същи искания вече 14-ти ден. Моето лично недоволство не стихва, а ще се усилва поради небрежността и нехайството на управляващите спрямо общественото мнение, което в момента не е в тяхна полза, – и времето не работи в тяхна полза. Пропуснаха шанса да си отидат с достойнство. Опитват се да ни изморят, което обаче няма да се случи и протестите няма да стихнат“, заяви един от протестиращите.

Той е категоричен, че упорството на правителството да се задържат на власт на всяка цена въпреки очевадните проблеми във всяка сфера на държавното управление напоследък, показва, че единственото, което ги интересува, е “тяхното собствено оцеляване”.

„Получава се един сериозен разрив между нуждите на обществото и нуждите на управляващите, което води до нелегитимност на Народното събрание като представителство на народа към днешна дата“, коментира той.

Протестиращият припомни и основните им искания, – че настояват за оставка на цялото правителство, оставка на Иван Гешев, въвеждане на промени в Изборния кодекс, които да гарантират честни и прозрачни избори, и нови парламентарни избори възможно най-скоро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари