Делян Пеевски заведе съдебен иск пред американски съд срещу санкциите "Магнитски"

0
Според защитните му от американска кантора, санкциите срещу него са незаконосъобразни
Според защитните му от американска кантора, санкциите срещу него са незаконосъобразни

Депутатът от ДПС Делян Пеевски заведе съдебен иск пред американски съд за отмяна на наложената му санкция по закона „Магнитски“, съобщиха от ДПС

В иска против Държавния департамент, Министерството на финансите на САЩ и Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) се посочва, че липсват каквито и да било доказателства за негови неправомерни действия, както и че до настоящия момент американската администрация също не е предоставила такива доказателства на неговите адвокати, въпреки многократно отправените искания за това.

Становището на юридическите му представители от „Morgan, Lewis & Bockius“ е, че това е съществено нарушение, което прави санкцията незаконосъобразна и нарушава правото на защита на Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Запознат
    На мама Свинка сладурчето, върти рублите на рашистите от ВТБ на Сараите край Росенец и Зайчарника в Банкя. Никога повече ОПГ ГРОБ=ДПС във властта!
  • 4
    1
    Аз
    Свинята мръсна иска да му повярват, че е ни лук ял ни мирисал . Келеш вчерашен - милиардер. Бойкооо, оттърва коня.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари