Делян Пеевски става член на комисията по конституционни въпроси

0
Депутатите приеха предложението на Мустафа Карадайъ
Депутатите приеха предложението на Мустафа Карадайъ Видео: bTV

Депутатите приеха предложението на Мустафа Карадайъ

Депутатите приеха предложението на лидера на ДПС депутатът Делян Пеевски да бъде избран за член на комисията по конституционни въпроси, а Гюнер Ахмед да бъде освободен. Предложението беше прието с гласовете на 110 депутати, предава bTV.

Проектът на решение за промяна в състава на комисията беше внесен от Мустафа Карадайъ. При първото гласуване „за“ гласуваха 65 депутати от ГЕРБ-СДС, 34 депутати от ДПС и 11 депутати от ИТН, а „против" - 48 депутати от ПП-ДБ и 16 депутати от БСП. „Въздържал се“ гласуваха 10 депутати от ПП-ДБ.

При прегласуването „за“ гласуваха 64 депутати от ГЕРБ-СДС, 34 депутати от ДПС и 11 депутати от ИТН, а „против“ - 50 депутати от ПП-ДБ, 1 депутат от ГЕРБ-СДС и 16 депутати от БСП. „Въздържал се“ гласуваха 8 депутати от ПП-ДБ.

В гласуването не участва групата на „Възраждане“. Точно след решението Пеевски да стане част от комисията по конституционни въпроси страстите в залата се нажежиха и депутати от „Възраждане“ се събраха на парламентарната трибуна, когато на нея излезе депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков.

При опит да обясни защо е гласувал против Явор Божанков пак беше атакуван от „Възраждане“. По-късно се стигна и до прекратяване на заседанието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Гошо куче лошо
    Преврат.
  • 3
    1
    Къде сте?
    Къде сте, умни и красиви, които протестирахте срещу Пеевски от първия ден на правителството на Орешарски? Защо ви няма сега по улици и площади с тигани и тенджери в ръка и защо не викате "Сини боклуци" и "Който не скача, е син"? Защо не питате КОЙ КОЙ КОЙ ??? Истината не би трябвало да има цвят, както и мутрите. На този ли двойствен стандарт възпитавате децата си?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари