Делян Пеевски: Про-Путин партиите са риск за демокрацията в България!

0
Незабавно отпадане на дерогацията за “Лукойл”
Незабавно отпадане на дерогацията за “Лукойл”

Незабавно отпадане на дерогацията за “Лукойл”

За незабавно отпадане на дерогацията за “Лукойл” с широка парламентарна подкрепа се обяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски. Срещу това са само пропутинските партии, напомни той. Днес е 10 ноември и трябва да помним, че демокрацията може да си отиде точно от про-Путин партии в България, отбеляза Пеевски.

Оценяваме отзвука от международните разследвания като нещо хубаво, защото не бяхме чути много дълго време. Виждаме, че тези международни разследвания потвърждават че всичко, което говорим е факт и това трябва да приключи веднага в България, категоричен бе председателят на ПГ на ДПС. Защото обяснения в стил “ама това е станало навън”, “тук няма проблем”, “митниците не са констатирали такова нещо” са несъстоятелни. Е, ако не се произвежда тук, това гориво ще може ли да се изнася. Ако се спре това производство по този начин няма и да се изнася, коментира Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    ...
    Смърт за тази свинчуга. Да отива при трактора. Брутален позор е всяко едно негово грухтене по медиите.
  • 12
    2
    Безобразие
    Този разплут и противен дебел плужек е срам за България и демокрацията. Шиши трябва да влезе час по-скоро в затвора и ако българите не се събудят, за да излязат по улиците на протести, трябва президентът да вдигне отново юмрука и този път да го стовари с всичка сила върху Бойко Борисов и Делян Пеевски. Само че ПП-ДБ ги е страх и пазаят тия двамата като най-скъпото им, понеже иначе и те си отиват и то безвъзвратно в историята.
  • 14
    1
    хаха
    На този Магнитски му повлия и почна да говори "правилно"...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари