Дефинират понятието "неприятни миризми" със законопроект

0
Народният представител Иван Белчев обясни, че процедурата в момента е такава, че невинаги има реални последствия за предприятието източник на неприятните миризми
Народният представител Иван Белчев обясни, че процедурата в момента е такава, че невинаги има реални последствия за предприятието източник на неприятните миризми Видео: Кис 13

Народният представител Иван Белчев обясни, че процедурата в момента е такава, че невинаги има реални последствия за предприятието източник на неприятните миризми

Въвеждат понятието неприятни миризми.

Това ще стане със законопроект, внесен от "Демократична България", заяви в Русе народният представител Иван Белчев, предаде телевизия КИС 13.

Това ще даде възможност да се разработи Наредба за регулиране на проблемите свързани с индустриалното изпускане на неприятни миризми.

Според Белчев, процедурата в момента е такава, че невинаги има реални последствия за предприятието източник на неприятните миризми, които в повечето случаи само се констатирали от граждани и институции.

Очаква се законопроектът да бъде разгледан след празниците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Русенец
    Да не се окаже, че почти всички индустриални вони не попадат под дефиницията!
  • 4
    2
    Флатоленция.
    Да ми дефинират понятието "п р ъ д н я"!
  • 10
    1
    Дефинирането
    Поредната ялова инициатива, т.е. без никакви сериозни резултати, с ясен привкус на себерекламиране. Нека господинът се обоснове какво точно ще се постигне и ще се прекрати ли "ароматизирането" на въздуха не само в Русе, но и във всички градове в страната, в които има такива проблеми. Действат ли подобни нормативни актове в страни от Западна Европа и какви превантивни и нормативни мерки се вземат там. А ще се дефинира ли пълненето на кесийки с въздух с миризми като способ за измерване, че това е ключова практика на господина в Русе. И накрая, оправи образованието и се захвана с екологията. Да ти имам всестранно развитата социалистическо-ДеБейска личност!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари