ДБ предлага на ПП общо явяване на изборите

2
Отиваме на избори заради партиен егоизъм, коментира Христо Иванов
Отиваме на избори заради партиен егоизъм, коментира Христо Иванов Снимка: ДБ

Отиваме на избори заради партиен егоизъм, коментира Христо Иванов

Като проява на тежка неадекватност и безотговорност определи съпредседателят на “Демократична БългарияХристо Иванов провала на възможността за съставяне на правителство в рамките на настоящото Народно събрание.

“Нашата оценка е, че това е резултат от партиен егоизъм, страшно дребнаво отношение към политиката в България на фона на големите предизвикателства пред страната. Тежка неадекватност и безотговорност”, коментира пред журналисти в парламента, след като стана ясно, че няма подкрепа за предложената управленска програма и БСП в четвъртък ще върне мандата.

Питам се как една предизборна кампания ще извади българската политическа система от това състояние. Дори войната и всички много тежки ефекти от нея не накараха българската политическа система да се отрезви”, изрази учудването си той, пишат от централата на партията.

Христо Иванов изрази загриженост от липсата на отговорно поведение в играчите на политическата сцена предвид предизвикателствата пред страната в следващите месеци и опасностите, които е изправена България.

“Не виждам достатъчно уплашени хора в българския политически живот. Виждам хора, които ни занимават със собствените си емоции и собствените си комплекси, с тежки дребнотемия. Но не виждам достатъчно стреснати хора от това, което се случва в света около нас и с България. Това ме прави много загрижен”, коментира той.

Демократична България” се опита да застане на страната на отговорността и здравия разум и с този капитал ще се явим на избори, обяви Иванов. Той поясни, че “Демократична България” ще отправи предложение към ПП за съвместно явяване.

Това е логично при много голямото електорално припокриване, което има при нас. Ако все пак мислим за хората, които трябва да представляваме, сме длъжни да им осигурим възможност да не се делят. Да, ще направим такова предложение”, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    лккк
    ристюфците, мирчефците, атанасофците са дългата ръка на сащ!
  • -1
    1
    Живко
    Те освен да се предлагат май друго не могат да правят
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари