Даяна и Данчо получиха втори шанс в „Един за друг“

0
Те си извоюваха място обратно в романтичната надпревара
Те си извоюваха място обратно в романтичната надпревара Снимка: Кадър NOVA

Те си извоюваха място обратно в романтичната надпревара

С неочаквани обрати приключи едно от най-разнообразните и непредвидими изпитания в предаването „Един за друг“ вчера – люлки и дуели. В него дамите решаваха срещу кого от останалите мъже да изправят половинките си на дуел в различни атрактивни битки. Всяка загуба спускаше люлките, в които жените стояха, и отвеждаше двойките по-близо до номинация. Първа земята достигна половинката на Гани – Веселина, а грешка в стратегията на Петя и Николай ги постави на предпоследното място.

За изненада на всички три от напусналите до момента двойки получиха възможността да се завърнат обратно в „Един за друг“. Цветослава и Кристофър, Ася и Калоян и Даяна и Йордан преминаха през същото изпитание, за да се преборят за мястото си в надпреварата. Битката изгубиха Ася и Калоян, които окончателно се сбогуваха с шанса да продължат участието си в най-романтичното предаване.

Чрез гласуване на настоящите обитатели на Вилата на любовта беше определено коя от останалите две двойки заслужава да получи мястото си в приключението „Един за друг“ обратно. Мнозинството единодушно реши семейството на Даяна и Йордан да се завърне и отново да се присъедини към тях.

Две наистина прекрасни двойки загубиха шанса си да се върнат в предаването. Това е достатъчно тъжно и смятам, че не е нужно да се разделяме с още някого. Обявявам най-официално, че днес елиминации няма да се проведат! Всички можете да се чувствате спокойни, но съвсем за кратко“, зарадва водещият Емо Чолаков претендентите за победа. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари