Дават на съд Ути Бъчваров за отрязан пръст

0
Дават на съд Ути Бъчваров за отрязан пръст

Зрител на предаването на Ути Бъчваров го обвинява за отрязания си пръст.

Иван Димитров клъцнал парченце месо от пръста си, докато приготвял рецепта, видяна от шоуто на звездния кулинар. Мъжът е толкова категорично решен да търси сметка от Ути, че представи казуса в предаването "Съдът влиза" по TV7.

78-годишният Иван, по-известен като Айвън, от дълги години живее в САЩ. Там той дори отваря собствен ресторант и се запалва по кулинарството.

След като се прибира в България, мъжът започва редовно да следи телевизионното предаване на Ути Бъчваров. В един от неговите броеве гост предлага рядка рецепта за супер кюфтета, като за целта се използва специална по-едра решетка на месомелачката.

Айвън решава да приложи рецептата в домашни условия. Докато приготвя каймата в едрото ренде, по невнимание той слага пръста си в една от дупките и машината отрязва парченце месо. "Болката беше невероятна, но най-много се уплаших от обилното кръвотечение", разказва пострадалият Иван Димитров.

"Искам да докажа, че Ути Бъчваров е виновен, защото не предупреди зрителите да внимават с този опасен уред. Искам да получа две заплати за обезщетение, които ще даря на кулинарно училище", заявява ищецът. "Ако бях в Америка и заведа това дело, Ути щеше да ме издържа до 100 години", категоричен е Димитров.

В залата на "Съдът влиза" се яви и ответникът Ути Бъчваров. Той донесе едра месомелачка, за да направи пълна възстановка на инцидента, при който Иван е отрязал пръста си. Служебният адвокат на звездния готвач пледира, че искът на Димитров е неоснователен и недоказан.

Съдът счете, че инструкциите за ползването на един уред са задължение на производителя и затова прие, че ответникът Ути Бъчваров няма задължение да предупреждава как се ползва един уред. С оглед на това, съдът реши да отхвърли претенцията на Иван Димитров срещу Ути Бъчваров като неоснователна и недоказана.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари