Дъщерята на Борисов: Искам този фашизъм да спре

10
"Единствената ми молба е да ни оставите сега на мира, на спокойствие", допълни Венета Борисова
"Единствената ми молба е да ни оставите сега на мира, на спокойствие", допълни Венета Борисова Снимка: БНТ, стоп кадър

"Искам да помоля да оставите семейството ми на мира. Разстроихте цялото ми семейство. И искам този фашизъм да спре. Да го оставите сега да се види с моите деца и негови внуци. Благодаря ви"

Това заяви пред БНТ дъщерята на Бойко Борисов - Венета.

Единствената ми молба е да ни оставите сега на мира, на спокойствие, допълни Венета Борисова.

"От вчера г-н Борисов е с хипертонична криза, прегледах го", заяви д-р Лъчезар Иванов,  депутат от ГЕРБ.

"Артериалното му налягане е 180 на 120, тахикардичен е, така че също се обръщам към всички да оставим г-н Борисов да се възстанови след този вандализъм, извършен към него снощи", допълни Иванов.

"Аз не знам хора ли са какви са, снощи е бил с такова високо кръвно през цялото време в килията. Да изкара на една скамейка 24 часа", допълни Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    26
    Аз
    Искаш ама го кажи на баща си,не може години на ред да си вършил нередности и накрая милост.....боли нали,нека да боли,за да няма други потърпевши ....
  • 3
    25
    Отвратен от наглостта!
    Долна мър.а! А баща ти(бай Ганьо простака) ,колко семейства е разстройл? Това защо не го кажеш? Колко семейства тънат в мизерия?! Колко е крал и колко е нагъл? Заслужава да му спукат халката в затвора и да го линчуват! Мен щеше да ме е срам ,че такъв човек ми е баща!!!!
  • 7
    24
    Отвратен
    Гнусна-гнус! Пропусна ли видеата как нашите деца бяха мятани като трупове един върху друг зад колоните на министерския съвет! По времето на баща ти!
  • -1
    23
    Георги Жеков
    Презряната потомствена комунистическа престъпничка, самата тя членка на бойната терористична антибългарска банда БКП, която е филиал на съветската терористична банда КПСС, богоборката, националната предателка, съветската подлога, телохранителката на комунистическия сатрап българомразеца циганин Тодор Замфиркьов Живков, по който милиционерката, напуснала работното си място само и само да запази кървавия болшевишки парцал Бойка Методиева Борисова се захласва и прехласва, дърдори за комунизъм, за милиционери. Същото повтарят и ортаците й от болшевишкокомунистическата банда ГЕРБ, пръкнала се под зоркото болшевишко око, както всички останали: С/ДС/, БСП, БЗНС, АТАКА, ДПС, ВМРО, Екогласност, АСП, ДСБ,...... , дърдорят: "днес комунистите дойдоха за нас, утре ще дойдат за вас" или "комунистически държавен преврат", или "всеки човек може да бъде арестуван от комунистите", или "бълшевики и комунисти"!!! Удивително, нали? Комуняги квичат срещу комуняги!!! Но съвсем закономерно. Пред облъчените с комунизъм безмозъчни дебили подобни болшевишки номера минават вече 32 години и няма никакъв изглед предметите да се спасят от вертикалната кома и да прогледнат. Да видят петолъчките, сърповете, чуковете в бетонната болшевишка кратуна на главатарката Бойка Борисова, усърдно пазила паметника на съветската болшевишка сган окупирала и унищожила независимо и свободно Царство България и превърнала го в концлагерна съветска болшевишка българия. А защо отрочето на комунистическата престъпничка дърдори за някакъв фашизъм? Защото е болшевишко отроче, защото е закърмена по болшевишки, но й е спестено, че комунисти, фашисти и националсоциалисти бяха ортаци, съюзници, както й, че жертвите на комунизма са над 150 милиона зверски избити,а милиарди са осакатени физически и духовно и не се знае още колко ще попаднат под болшевишкия ботуш, който за зла участ на човечеството няма кой да го спре.
  • 6
    22
    Иван
    Тази проскубана Дропла и тя се изказва!Погледни крадливото си и престъпно татенце!Заедно с него всички сте за арест и бой,всеки ден по един бой трябва,долни сьщества!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари