Държавата на келешите

1
Тук мутрите са у дома си. В тяхната държава ние сме жертвите
Тук мутрите са у дома си. В тяхната държава ние сме жертвите Снимка: Depositphotos

Вече пет месеца нищо не се случва по делото за убийството на Милен Цветков. Вече започваме да го забравяме. Както забравихме Виктория. И много други. Вторачени в собствените си проблеми, не виждаме какво се случва в обществото ни.

Протестите днес са и за това. Заради келешите, които отричат обществото, Родината си и всякакви традиции и възпитание. Самозабравили се парвенюта, обсебени от собственото си преуспяване и его. Хора на парите и на агресията, които са дълбоко убедени, че светът им е длъжен. А когато убият или унищожат някого, това е "младежко провинение".

Заради самозабравилите се мутри стигнахме дотук. Където цари отчаяние и отричане на обществените норми. Където силата на парите е по-важна от силата на правото. И където държавата я няма, само народът псува на майка и проклина цяла вселена.

В държавата на келешите мутрите са у дома си. В тяхната държава ние сме жертвите. Нищо почтено и морално не може да оцелее в калта и мръсотията, която сътворяват. С почтени и мирни средства чудови@ата не могат да бъдат победени.....

Eлена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари