Дариткова: Цветан Цветанов работи в полза на ДПС, разколебава нашия електорат

1
Голямо разочарование е това, което виждаме от него сега
Голямо разочарование е това, което виждаме от него сега Видео: bTV

Цветанов имаше всички възможности да определя партийното поведение в ГЕРБ, сега говори срещу партията, смята председателят на парламентарната група на ГЕРБ

Цветан Цветанов тръгна по пътя на анти ГЕРБ реториката. Той работи в полза на ДПС. Разколебава нашия електорат, а втвърдява електората на движението“, заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова в „Тази сутрин“ по bTV.

Цветанов имаше всички възможности да определя партийното поведение в ГЕРБ, имаше огромна власт, това, което виждам сега, е повод за разочарование“, допълни Дариткова.

"Очакват ни месеци в здравна и икономическа криза, и ще ни трябва стабилно правителство. Виждам възможност да сме в партньорство отново с Обединени патриоти", заяви още тя.

Тя коментира организацията и провеждането на избори по време на пандемия.

Дариткова съобщи, че карантинираните ще бъдат извадени от основните избирателни списъци, като това ще правят регионалните здравни инспекции.

Вярвам, че ще имаме всички условия да защитим здравето на участниците в изборния процес. Така или иначе не може да се предвиди всяка една ситуация, но се случва дори и в изборния ден на някой да му се случи нещо и да не стигне до изборната урна. Правим максимално възможното. Единствено ние предложихме гласуване на карантинираните лица, БСП не предвиждат никакви мерки за карантинираните лица, заяви Дариткова, която каза, че здравният протокол за вота ще бъде изготвен не от ЦИК, а от министъра на здравеопазването, от държавния главен здравен инспектор и експерти.

Трябва да се обмислят правилата за предизборната кампания, коментира още Дариткова и посочи предложението на ДПС, което беше одобрено от мнозинството в правната комисия в парламента за партийните мероприятия на закрито. Днес предложението предстои да бъде гласувано в пленарна зала. Предложението на ДПС беше подкрепено от ГЕРБ в комисията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари