ДАНС проговори за ареста на Венцислав Ангелов - Чикагото!

0

Пресцентърът на ДАНС разпространи снимков материал от задържането на Венцислав Ангелов в Русе. Кадрите показват как т.нар. качулки извеждат от дома му 45-годишният мъж.

В официалното си съобщение ДАНС потвърди, че "В петък той е публикувал на стената си във "Фейсбук" съобщение, насочващо към предстоящ проблем с конкретна финансова институция, както и очаквано падане на валутния борд.", пише "Блиц".

Ето какво публикува ДАНС на официалния си сайт:

При операция на ДАНС в Русе е задържано едно лице заради действия, насочени срещу стабилността на банковата система

На 28.06.2014 г. в Русе служители на Държавна агенция "Национална сигурност”, съвместно с органи на МВР, проведоха специализирана операция, при която бе задържано едно лице – български гражданин на 45 години.

Чрез профила си във Фейсбук и чрез клип, качен в YouTube, лицето е публикувало информация, съдържаща злонамерена атака срещу голяма българска банка и призиви за сваляне на валутния борд.

В ДАНС продължава проверката на опитите за дестабилизиране на банковата система и снемането на обяснения на граждани във връзка с получени съобщения – SMS или имейл, съдържащи невярна негативна информация за състоянието на български банки.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари