Данъчни наказания за търговците във Франция, ако не смъкнат цените

1
Още в края на месеца продукти от потребителската кошница ще поевтинеят
Още в края на месеца продукти от потребителската кошница ще поевтинеят Видео: NOVA

Още в края на месеца продукти от потребителската кошница ще поевтинеят

Френското правителство засилва натиска върху големите търговски вериги, за да намалят цените на основните хранителни продукти. Преговаря се и с търговците на дребно, предава NOVA. Това означава, че още в края на този месец французите ще могат да усетят ново поевтиняване на продуктите от потребителската кошница.

Това е възможно, защото на световните пазари основни суровини, като пшеницата, са с по-ниски цени. Министърът на финансите на Франция заплаши компаниите с данъчни мерки, ако не коригират цените.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари