Дълбока яма напука гумите на депутатски "Мерцедес"

0
Депутатът се надявал тя да бъде запълнена скоро, за да нямало други пострадали
Депутатът се надявал тя да бъде запълнена скоро, за да нямало други пострадали

Дълбока дупка на входа на Лом спука едновременно две гуми на „Мерцедеса” на народния представител от Реформаторския блок /РБ/ доц. Борислав Великов и едва не провали срещата му с избиратели.

Наложи се автомонтьори на място да ремонтират депутатското возило. Инцидентът с колата на бившият председател на 39-тото Народно събрание е станал в събота сутринта, предаде Труд.

Доц. Великов имал предварително обявена приемна и график за срещи с жители на крайдунавския град. На входа на Лом обаче автомобилът му хлътнал в голяма яма с остри ръбове и двете десни гуми гръмнали.

Колата се движеше с ниска скорост, защото участъкът е пълен с дупки и нагънат от свлачище. Имаше и насрещно движение и нямаше никаква възможност за маневри”, сподели народният представител.

Тъй като след произшествието автомобилът нямало как да помръдне доц. Великов и сътрудникът му успели с мъка да открият в почивния ден сервиз с мобилен екип, който пристигнал на място и сменил гумите на „Мерцедеса”.

Макар и със закъснение от близо два часа приемната на депутата се състояла.

„Обсъдих с група граждани техни лични и обществени проблеми. Разговарях и с кметицата на Лом Пенка Пенкова за придвижването на важни за общината проекти, сред които са изграждането на нов водопровод и, естествено, състоянието на пътищата в района!”, сподели депутатът.

През последните години заради увеличения поток на тежкотоварни камиони към Дунав мост 2 входовете и пътищата на Лом са жестоко разбити. Изнервени заради потрошените си коли и постоянния риск от катастрофи, местни шофьори дори са пресъздали критичния участък, глътнал и депутатската кола, в карикатура, която обикаля из Интернет.

„Надявам се дупката скоро да бъде запълнена, за да не пострада някой още по-лошо. Не зная дали застрахователите ми ще заведат дело, но имат основание за това!”, заяви депутатът.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари