Д-р Николай Михайлов: Това управление е деградиращо още от самото начало

0
Тези господа не могат да се понасят
Тези господа не могат да се понасят

Тези хора имат дълга биография на игра с възможностите. Страстите им са плитки и в този смисъл лесно възпалими уж по дребни поводи.

Това каза психиатърът д-р Николай Михайлов по БТВ по повод отношенията между Волен Сидеров и Валери Симеонов.

Сидеров иска да продължи и да завърши тази кариера в европейския парламент, но ще трябва да се сражава с представителя на ВМРО, защото е по-популярен от него. Тази коалиция прилича на циркова трупа, а лидерите й играят на паянтов трапец. Всеки момент могат да срутят управлението. Това е вход в един ирационален процес, в който играят дребни страсти със сериозни интереси. Те имат много резки политически различия, които не са тематизирани в началото при проекта им да бъдат заедно, за да оцеляват.

Тези хора нямат един към друг идеологически претенции, свързани с техните убеждения. Това не се знае от вчера. Те играят собствената си игра на опортюнисти в политиката, с елементарната цел да оцеляват и пребъдат.

ВМРО и лидерът й г- н Каракачанов стои стабилно в тази коалиция. Присъствие на здрав разум в нея. Патриотите в политиката имат структурен проблем. Те трябва да се погрижат, макар че е късно, да свържат собствения си патриотизъм със здравия разум. Последните прояви на Симеонов, говоря за думите му за майките, е неквалифицируема.

Това трябва да бъде санкционирано с незабавно отстраняване от политиката. Борисов трябва да поеме отговорност за това, което изрича неговият вицепремиер. Това няма да стане. Г-н Борисов има идея да завърши този мандат, макар, че ще го приключи предварително. Жертва малко, за да постигне повече. Това може да стане по време на майските избори.

Съдейки по начина, по който протича коалиционната политика, идеята за цял мандат, става все по-малко вероятна. Тези господа не могат да се понасят. Има предстояща замислена възможност, която отблъсква. Г-н Сидеров има идея да интегрира Бареков в тяхната коалиция, за да спечелят европейските избори с 4 или 5 мандата. Само по себе си това е лошата новина.

Симеонов и Сидеров са майстори на заканата. Този цирк ще спре, когато тази трупа и тези циркови артисти върху паянтовия трапец паднат върху мрежата поради несръчност. Това е крайно време да се случи. Това управление е деградиращо за българската политическа система още от самото начало.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари