Д-р Мирослав Ненков: "Всеки сам да си преценя" е тъжна история

20
Абсурдите по време на пандемия
Абсурдите по време на пандемия Видео: Телевизия Европа

Защо „всеки сам си преценя“ стана слоган на борбата с COVID-19 у нас, а някои българи решиха да лекуват всички известни болести и вируси с хлорен диоксид?

Абсурдите по време на пандемия в „Европа сутрин“ по телевизия Европа коментира анестезиологът и бивш здравен министър д-р Мирослав Ненков.

Вижте подробности във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    16
    Мхм
    През соца бачкерите бяха бачкери и не се изживяваха като доктори, сега сме се поамериканчили и бачкаторите станаха всичките Ентелектуалци ама той Ентелекта им не се връзва с образованието за бачкатори и стават такива неща.
  • -1
    15
    Петър
    Навремето през соца някъде седемдесеинякоя бяха домъкнали едра шарка в Югославия, близо до БГ границата и всичко мина през ваксинация за месец ,няма пет-шест шменти-капели, баба ванга, чипове-мипове, уйна пирея и петжита. Ама тогава хората бяха хора, а сега всички са гейчета с айфони.
  • -8
    14
    До Мхм:
    И не те биха и еб@х@? Голям късметлия си излязъл, че не си ми поставил тоя ултиматум на мен! Защото чл. 143 от Наказателния кодекс гласи: Чл. 143. (1) (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., предишен текст на чл. 143 - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години. (2) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Ако деянието е извършено от лице по чл. 142, ал. 2, точки 6 и 8, наказанието е лишаване от свобода от три до десет години. Само един свидетел (колега) ми е нужен и ... си при бай Ставри и мангалите с неумитите пишки!
  • 13
    13
    Нормално
    На фесбущини и социални помощи не се живее много ясно че така ще преценят. Свободата санчо и салама и прочее.
  • -10
    12
    до 11
    И като се събуди какво? Трябваше да ходиш на обекта да мъкнеш тухли?:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари