Д-р Ирена Персенска атакува колата на съперница от ревност

0
Лекарката бе обвинена в трафик на мигранти, но е на свобода, тъй като роди на 19 май
Лекарката бе обвинена в трафик на мигранти, но е на свобода, тъй като роди на 19 май

Лекарката бе обвинена в трафик на мигранти, но е на свобода, тъй като роди на 19 май

Обвинената в трафик на мигранти лекарка д-р Ирена Персенска, която роди на 19 май, е жената, потрошила кола на друга шофьорка в село Труд, пише "24 часа".

По-рано от МВР съобщиха за инцидента, станал около 14:30 часа вчера. Персенска е счупила двете обзорни и други две странични стъкла на автомобил пред игрална зала на главния път през населеното място. Тя е атакувала возилото на другата жена от ревност. Д-р Персенска живее на семейни начала с бившия ефрейтор Димитър Динчев, който имал паралелна връзка с въпросната жена.

На 13 март т. г. Персенска, тогава бременна в седмия месец, Динчев и Георги Божиков, и тримата от Труд, бяха задържани на край Хасково, докато превозвали 8 сирийци. Д-р Персенска беше освободена с парична гаранция заради напредналата си бременност, Динчев и Божиков останаха в ареста.

От 8 юни на свобода е и Димитър Динчев. С определение на Военно-апелативния съд в София от тази дата мярката му е променена на парична гаранция от 5000 лв. Магистратите смятат, че има достатъчни данни за негово участие в трафика на хора, но не е налице една от другите предпоставки за взимане на най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража". "Към настоящия момент Димитър Динчев не е обвиняем по други висящи наказателни производства, не е осъждан, което не обуславя реална опасност да извърши друго престъпление, с което да възпрепятства разследването по делото", е записано в определението.

След като се прибрал в селото, Динчев се обадил и на другата си приятелка, д-р Ирена Персенска разбрала за това и решила да си отмъсти.

На този етап в ареста остава само 25-годишният Георги Божиков, когото майка му издирваше в социалните мрежи, защото от МВР не ѝ бяха съобщили, че е арестуван. Защитата му също ще поиска по-лека мярка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари