Чудни неща се случват по избори

0
Патриоти и етническа партия ръчичка за ръчичка припкат към трапезата
Патриоти и етническа партия ръчичка за ръчичка припкат към трапезата

ПОСЛЕДЕН ДЕН ОТ КАМПАНИЯТА

НОВИНИТЕ ДНЕС, 25.10.2019 Г.

– БЪЛГАРИЯ ОСЪМНА С НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР.

Очакваното се случи. Гешев вече е главен прокурор. Усещането е за нов палач на мафията. Орлов мост беше освободен. А протестиращите плавно се пренасочиха да протестират пред Президентството , все едно ВСС го няма. Още по-забавно – самият Капо ди тути капи сутринта в интервюто си каза, че историята ще запомни, че Иван Гешев е избран по времето на Президента Радев. Наглост, не граничеща, а преминаваща в пълно безочие. Всички знаем чия кандидатура е Иван Гешев. Както и вече бившия Сотир Цацаров. Неудобни прокурори на тези места ГЕРБ не допуска. Както се казва, честито на печелившите. Ясно е, че не са гражданите и държавата.

– НЯМА СТРАННИ НЕЩА ТАМ, КЪДЕТО Е КОКАЛЪТ.

Орхан Мурад и жена му са глобени от ЦИК за агитация на турски език в Пещера. И нямаше да има нищо чудно, ако не агитираха за …..ВМРО! Чудни неща се случват по избори. Патриоти и етническа партия ръчичка за ръчичка припкат към трапезата. Винаги съм казвала, че на Народното събрание като лого трябва да сложат трапеза с тлъсти кокали на нея. Тя обединява ляво и дясно, патриоти и турци, такива и онакива. Само се чудя на избирателите им. И на едните и на другите. Националистическа партия, подкрепена от гетата. Които искат да се спрат новините на труски език по телевизията, но не се гнусят от турските гласове на изборите.

– ТОЙ ПРИЯТЕЛИ НЯМА.

В интервюто си днес по Нова телевизия, Борисов изглеждаше преуморен и стресиран. На въпрос за приятелите подчерта, че той приятели няма. Нито приятелски кръгове. Това и си личи. Човек без приятели е човек, на когото никой няма доверие, а и той няма доверие на хората. Но само параноиците имат само врагове. Показателно. И отново наглост. Каманията им била много евтина. Даже не повече от половин милион. Ами то толкова са платени само за билбордовете в два областни града. Като гледам само за плакати колко стотици хиляди са хвърлени, явно финансирането е много сериозно. Но след като те си контролират закона, никой не може да контролира тях.

– ЦЕЦКУ ПРИ ЧИЧО САМ.

Утре и в неделя Цецку отива на посещение в САЩ. На международна конференция на полицейските началници в Чикаго, а след това – във Вашингтон на други срещи. Много интересно. Продължават връзките му със САЩ, докато Борисов определено не е много желан там. Особено по време на избори посещението на Цецку е знаково. Нищо чудно умишлено да иска да е извън България, за да не бъде обвинен в манипулиране на вота. Очаквам след връщането му интересен коментар и нов удар срещу Борисов.

– ПОСЛЕДЕН ДЕН ОТ КАМПАНИЯТА.

За облегчение на всички българи, днес предизборната кампания приключва. Нагледахме се на красиви, умни, можещи, знаещи екземпляри, които си жертват личният живот, за да ни управляват. Само където се чудя къде изчезват след като са избрани и на тяхно място се появяват някакви мудни, некадърни и прости мекерета, нямащи нищо общо с медийния предизборен образ, който ни налагат. Имаме ден за почивка, в който е добре да помислим за кого да гласуваме. И задължително трябва да гласуваме. За да не определят Хасан и Айше от Столипиново бъдещето на нашите деца. Не допускайте да ви убедят, че нищо не зависи от вас. Те това целят!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари