Човекът, който вкара два юмрука на Волен му писнало още след изцепките пред клекшопа!

1

Крупният бизнесмен и президент на федерацията „БушидоКамен Попов е човекът, който вкара два юмрука в лицето на Волен Сидеров, категорични негови близки приятели. Причината 47-годишният бивш състезател по самбо да изпусне нервите си е, че му писнало от изцепките на лидера на „Атака“, предаде БЛИЦ.

Камен, който е рокер и член на мотоклуб „Велика България“, се познава бегло с Волен Сидеров. Двамата са имали две-три срещи, на които са присъствали и други националисти. Неведнъж обаче столичанинът, който бушонира лидера на „Атака“ пред НАТФИЗ, е споделял, че не му харесват крайните провокации на Сидеров, разкриват източници на БЛИЦ.

„Самият Камен изобщо не е провокатор, а голям патриот и много сърцат човек. Много му беше прикипяло още със скандала пред клекшопа на „Раковски“, доверяват те. И добавят, че тогава рокерът имал среща с други хора, които споделят патриотичната идея, и всички изразили възмущение от действията на атакиста. „Казаха: „Какво прави този? Всички ние, които се борим тука за патриотичната кауза, тоя ни прави на нищо с простотиите си. И като кажем, че сме родолюбци, вече всички ще ни свързват с такива истории“, довериха отлично запознати със ситуацията.

По време на среднощния екшън Камен Попов бил в дома си и отново гледал телевизия. „Тогава са му избили чивиите. Защото има толкова по-важни проблеми, като циганизацията и имигрантите, а той Волен тръгнал да се занимава със студентите. Отишъл на място и от там вече знаете какво се случи…“, разказаха приятели на Попов. Те добавиха, че първоначалната идея на рокера не била саморазправа, а напротив – да се опита да тушира напрежението. „Явно обаче панаирите са му дошли в повече и нервите му не са издържали. Досега никога не съм го виждал да удари. Да скочи и да повиши глас - да, но откакто го познавам, такова нещо не се е случвало – да посегне на някого“, коментира още негов приятел.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари