Чисто нов трейлър за петия сезон на „Игра на тронове“

0
Game of Thrones Season 5
Game of Thrones Season 5

Ето го и чисто новия трейлър за петия сезон на хитовия сериал „Игра на тронове“ (Game of Thrones). Той вече се радва на почти милион гледания в YouTube, а това има защо да бъде.

В пети сезон на „Игра на тронове“ очакваме да се случат много интересни неща и този трейлър загатва някои от тях. Първо, ясно е, че ще има много кръв и ще падат глави. Чии глави обаче, не се знае. Второ, изглежда, че Денерис най-накрая се е запътила съм Седемте кралства със своите вече не чак толкова малки дракони. Трето, Тирион се крие в изгнание в компанията на Лорд Варис. И четвърто, Джон Сноу иска да присъедини диваците към армията на бродниците. Защо това би могло да стане? Не знам, но от известно време в интернет се въртят спекулации за това, че е възможно Сноу да застане на чело на въпросната армия от Бели бродници. За добро или за лошо… ще разберем скоро.

Вижте трейлър номер две за „Игра на тронове“ и се забавлявайте. Междувременно, от HBO обявиха, че премиерата на сезон 5 ще бъде едновременно излъчена в над 170 държави. Това ще стане на 12 април. Вече остава по-малко от месец!

Източник: SMART NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари