„Игра на тронове 8“

1
Първия официален трейлър с реални кадри от предстоящите епизоди
Първия официален трейлър с реални кадри от предстоящите епизоди

НВО най-накрая се смили над нетърпеливите си фенове и пусна първия официален трейлър на „Игра на тронове“ с реални кадри от предстоящите епизоди!

И видеото разпали такава възхита у феновете, че според някои е по-добър от повечето филми, които са гледали някога. Премиерата осмия, последен сезон на най-гледания сериал в историята на телевизията, е на 14 април – у нас на 15-и. Точно 40 дни остават до началото.

Както обикновено, видеото поражда повече въпроси, отколкото отговори. Мъртвите видимо пристигат в Зимен хребет, пред камерата се подават прогнилите предни копита на коня на Нощния крал.

В началото виждаме Аря да тича уплашена, каквато не е била от първите сезони, с разкървавено лице, докато нещо неизвестно я гони по коридорите на замък, вероятно Зимен хребет.

„Познавам смъртта. Тя е многолика. Очаквам с нетърпение да видя какво лице носи сега“, казва Аря, докато на екрана виждаме група хора, сред които Варис, Джили и бебето, укриващи се в криптата на Зимен хребет пред статуя на мъртъв Старк и вълчището му (единствените починали Старки, които имаха вълчища, са Роб и Рикон).

Следват кадри с пристигането на огромната флотилия на Златната дружина – Церсей която ги посреща в Тронната зала на Кралски чертог, пред камерата е разтревоженото ѝ лице със сълзи в очите.

Разбираме, че Самуел Тарли ще изиграе ключова роля в сблъсъка с мъртвите.

„Всяко твое действие досега те е водело насам. Където ти е мястото, у дома“, обръща се Бран към него.

От кадрите става ясно, че „армията на живите“ се събира в Зимен хребет – Неопетнените маршируват в стройни редици към замъка на Старките, Санса и Аря за пръв път виждат дракони. Показани са и няколко секунди от ожесточена битка, в която виждаме за кратко лицето на Джайм Ланистър, напуснал лагера на сестра си Церсей, за да се „бие на страната на живите“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари