Четирима футболисти на Реал Мадрид отиват на съд заради скандален сексуален клип

0
Раул Асенсио, Алекс Алеман, Андреас Кампос и Борха Алонсо са обвинени в заснемане на видео със сексуално съдържание с малолетна
Раул Асенсио, Алекс Алеман, Андреас Кампос и Борха Алонсо са обвинени в заснемане на видео със сексуално съдържание с малолетна Снимка: Facebook

Раул Асенсио, Алекс Алеман, Андреас Кампос и Борха Алонсо са обвинени в заснемане на видео със сексуално съдържание с малолетна

Скандалът с четиримата футболисти на Реал Мадрид, които бяха обвинени в заснемане и разпространение на видео със сексуално съдържание с малолетна, се разраства.

Раул Асенсио (20), Алекс Алеман (18), Андреас Кампос (21) и Борха Алонсо (19) отиват на съд в Сан Бартоме де Тирахана, а първото им изслушване е насрочено за 8 ноември.

Според Europa Press, те ще разкажат своята версия пред съдия Хулио Ууд. Преди това той ще чуе показанията на предполагаемата жертва, както и на свидетели. Медиите в Испания пишат, че ще му бъде предоставена и информация относно снимките и видеата в телефоните на обвиняемите.

Скандалът избухна миналия четвъртък, след като майката на момичето подаде жалба в полицията. Тя твърди, че снимки и клипове със сексуално съдържание се разпространяват от играчи на кралския клуб в WhatsApp групи без нейно съгласие.

Случаят е от Моган, Гран Канария. El Confidencial разкри, че трима от футболистите са били арестувани на тренировъчната база във Валдебебас и отведени в най-близкия участък, за да дадат показания.

От испанския гранд обявиха, че ще предприемат всички необходими действия, когато бъдат разкрити детайли по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари