Роберто Карлош стана рекламно лице на букмейкъра planetwin365

0
Роберто Карлош ще присъства в версиите на planetwin365 за Австрия, Белгия, Италия, Сърбия, Черна гора и Босна
Роберто Карлош ще присъства в версиите на planetwin365 за Австрия, Белгия, Италия, Сърбия, Черна гора и Босна

Бразилската футболна легенда и бивша звезда на Реал Мадрид Роберто Карлош сключи 3-годишно споразумение, по силата на което ще стане посланик на европейския хазартен оператор planetwin365 в Испания.

След като наскоро стартира работа в пазара на Испания, австрийско-малтийският букмейкър обединява сили с 42-годишният футболист, считан за един от най-добрите леви бекове в историята на футбола.

Отделно от рекламните права за planetwin365, сделката също така дава възможност за дейности с участието на феновете и промоционални събития.

В допълнение към Испания, образът на Роберто Карлош ще присъства в версиите на planetwin365 за Австрия, Белгия, Италия, Сърбия, Черна гора и Босна.

Паоло Таварели, Председател на Управителния съвет на planetwin365, заяви: "В бизнеса, както и в спорта, най-важните ценности са отдадеността, упоритата работа и фокусирането върху успеха. Аз съм много щастлив, че Роберто Карлош се припозна в принципите, зад които стои planetwin365."

"Като компания, ние искаме той да бъде част от нашия успех за в бъдеще, тъй като planetwin365 ще продължи да расте и да се развива. За нас е страхотно да се свържем с един от най-добрите във футболната история. Ще бъде чест за нас да работим с него."

Роберто Карлош се присъединява към списък от спортисти от световна класа, които вече са рекламни лица на planetwin365, включително бивш световен номер едно в тениса, победител в Шампионската лига и настоящ световен шампион по водна топка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари