Черна неделя в Русе

3
Честито, русенци! Градът се обърна с лице към кея и река Дунав
Честито, русенци! Градът се обърна с лице към кея и река Дунав Снимка: Русе Медиа

Честито, русенци!

Градът ни вече се обърна с лице към кея и река Дунав. Но там за съжаление не е станало по-привлекателно място за спорт и почивка.  

Брутално убийство на журналист направи кея в Русе световноизвестен. Тази жестокост почерни нашия град не само в национален, но и в световен мащаб.

BBC също реагираха на бруталното убийство на  Виктория Маринова.

В публикацията се споменава изрично, че последното предаване на Виктория е било посветено на разследването на Биволъ за #GPGate.

"Тя не се уплаши да цитира и да говори за чудовищната корупция, свързана с властта на най-високи нива и мафиотизирането на държавата. Това, за което "националните" медии се накекват от страх и не смеят да издъхнат!

България се нареди в най-черния списък на държавите, в които се убиват журналисти. Случи се. Мафията мина бариерата. Последното убийство на журналист в Словакия предизвика обществено-политическо цунами. В България е второразрядна новина лежерно между другото.

В Биволъ получихме информация още преди 20 дена, че за това разследване има четени присъди и ще има екзекуции. Информацията е предадена от нас, където е нужно, но не сме предполагали, че ще ударят по най-извергския начин върху най-беззащитните - за назидание.

Каквото и да изкарат и да кажат МВР и Прокуратурата оттук нататък, НИЕ НЕ ИМ ВЯРВАМЕ, защото те са съучастници в криминалитета и корупцията. ТОВА ГО ЗАЯВЯВАМЕ на висок глас и сме готови да го доказваме категорично пред световната общественост! Арогантните лъжи и цинично отношение срещу журналистите от най-високо място по повод бруталните арести на колегите Димитър Стоянов и Атила Биро на терен потвърждават всичките ни тъмни съмнения. Жестоката и мъчителна смърт на Виктория за нас не е случаен, битов или обикновен криминален акт. Тя е кърваво предупреждение за всеки свободен журналист и изобщо гражданин и човек в пленената и окупирана от МАФИЯТА клета наша родина.

Мислете и решавайте бързо и категорично, всеки пред себе си и съвестта си: ВИЕ ОТ КОЯ СТРАНА СТЕ!? Утре може да е всеки от нас, нашите близки. Правосъдието е в ръцете на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ", пише редакцията на Биволъ в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари