Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Чейнджа на пазара не умира!

0
Искам да споделя, че НАП и Полиция не успяха да спрат нелегалния чейндж на Кооперативния пазар в Русе
Искам да споделя, че НАП и Полиция не успяха да спрат нелегалния чейндж на Кооперативния пазар в Русе Видео: Хр.

Пиша Ви във връзка с извършване на нелегален чейндж на Кооперативния пазар в Русе.

В магазин, в който се продават чантички и на който бяха направени какви ли не проверки - от НАП, от Полицията и съответно бе повдигнато Дело. Включително опитахме три, четири пъти да си запазим час за среща с Директора на Общински пазари, но без никакъв успех, не бе проявено никакво разбиране и съдействие от Асистентката му към нас.

До момента, в който съвсем случайно го засякохме при поредния ни опит да се видим с него и единственото, което срещнахме беше едно изключително грубо отношение и буквално бяхме изгонени от охраната.

И ето, че след като делото отпадна и магазина беше разпечатан и започна дейността си отново, въпросното лице Вальо, което извършваше нелегалната обмяна на валута продължава и до момента. В подкрепа на това прилагам клип, в който ясно и точно се вижда какво се случва. На пръв поглед всичко си изглежда нормално, човека си продава чантичките до момента, в който го попиташ дали можеш да си обърнеш някаква валута - в случая бяха закупени Румънски леи.

След като попитах дали мога да си закупя Леи, той отвърна "да за Леи от вътре". Човека си излезе от магазина и отключи една занeмарена бяла вратичка, намираща се непосредствено до магазина, позабави се няколко секунди и ми връчи валутата.

Докато го чаках, в съседно помещение се появи друг човек, който докато си отключваше вратата каза " Вальо, за теб ли чакат?", което ме навежда на мисълта, че всички работещи там знаят и виждат какво се случва. Дори и охраната на пазара беше в близост до магазина и ни гледаше как броим незаконно валутата.

Наистина не разбирам как може за едни да има Закони, за други НЕ! Има ли сила, която да спре наглостта на този човек?
Къде са институциите или те са замесени с това и си затварят очите?!

Автор: Хр.
(Автор: Хр. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари