Чеченеца, Емили и Тошо Куката обжалват задържането си

3
Ако обвиненията срещу авторите на скандалното видео се докажат, ги грози затвор до 5 години
Ако обвиненията срещу авторите на скандалното видео се докажат, ги грози затвор до 5 години Снимка: NOVA / стоп кадър

Ако обвиненията срещу авторите на скандалното видео се докажат, ги грози затвор до 5 години

Авторите на скандалния клип с момче в неравностойно поведение обжалват в Окръжния съд в Пловдив постоянното си задържане под стража. Районният съд ги остави в ареста след обвиненията за хулиганство около заснемането на скандалното видео, предаде БНР.

Сега тримата искат по-лека мярка за неотклонение. Ако обвиненията срещу тях се докажат, ги грози затвор до 5 години.

Според съдията до момента в досъдебното производство са разпитани близо 10 свидетели. Събраните данни показват, че момчето от клипа е било уязвимо и лесно доверчиво. Според обвинението тримата обвиняеми са се възползвали от него с цел добиване на популярност и заснели клипа, в който момчето е вързано за шията с каишка като куче и донася подхвърлени му предмети.

Районният съд прецени, че има опасност задържаните да извършат друго престъпление или да окажат влияние на свидетели, затова постанови постоянния им арест.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    daskal
    Даниел ще се почувства в мъжкия затвор като една истинска жена - харесвана и обичана от мнозина, а мъжете там ще са във възторг да общуват с такава известна дама.
  • 10
    3
    Де да знам
    Впрочем "тротинетката" за съда е Даниел Николов. Просто няма как да отиде в женски арест или затвор.
  • 20
    2
    18
    Онова тротонетчестото в мъжки или в женски затвор ще ходи?
  • 23
    1
    Ьцжб
    Абе,какво обжалване????Затвор!Затвор!Затвор!Такива отрепки в пандиза!!!!!Да чукат камъни на кариерите!!!!Да станат известни!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари