Перата е жив ангел!

0
Помогнал на дете в беда, на вдовица в Сливен, спасил 20 котки
Помогнал на дете в беда, на вдовица в Сливен, спасил 20 котки

Петър Низамов – Перата е съдействал в спасяването на над 20 бездомни котки в Бургас, което е имало широк обществен отзвук в морския град.

Това заяви по време на мярката за неотклонение на Перата в окръжния съд в Пловдив единият от адвокатите му Мартин Пеев, пише Монитор.

Той представи публикацииа пред съдебния състав за проявеното милосърдие от обвиняемия, който освен на улични животинки, е помагал и на хора в беда. Наред с това Петър Низамов е помогнал и на дете, настанено в социална институция. Хлапето избягало, а Перата съдействал за откриването му. Милосърдието на Петър Низамов не свършва само с тези добри дела, подчерта адвокатът му. Перата е помогнал и на вдовица от Сливен, чиито три деца били отнети от социалните служби. „Г-н Низамов със свои лични средства помогна на майката, съдейства децата да й бъдат върнати и да й бъде осигурено общинско жилище”, подчерта юристът.

Срещу Петър Низамов са повдигнати обвинения за хулиганство и за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. 

Минути преди да започне мярката за неотклонение на Петър Низамов окръжният съд в Пловдив остави в ареста Исмет и Костадин, които са двама от участвалите в побоя над деца гребци в Асеновград. Срещу тях са повдигнати обвинения за хулиганство, извършено в съучастие. Определението е окончателно и не може да бъде обжалвано.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари