Чарли Шийн се завръща в "Двама мъже и половина"

0
12-ият сезон на „Двама мъже и половина“ ще бъде последен
12-ият сезон на „Двама мъже и половина“ ще бъде последен

Чарли Шийн най-вероятно ще се завърне в „Двама мъже и половина“ - сериала, който описваше живота му, и от който актьорът си тръгна с гръм и трясък след огромен скандал с продуцента Чък Лори.
Двамата започнаха да стоплят отношенията си, след като се разбра, че 12-ият сезон на „Двама мъже и половина“ ще бъде последен. Той ще завърши с едночасов епизод, който е планиран за излъчване на 19 февруари по американската телевизия CBS и в него може да се появи и Чарли Шийн, съобщава 24 часа.

„Ще бъде неподходящо да не признаем изключителния успех, който имахме с Чарли, и колко съм, а и всички сме му благодарни за неговия принос. Не тая нищо друго освен топли чувства към осемте години и половина, в които работихме заедно. А как да приключим шоуто? Рисковано, защото по някакъв начин то се превърна в нещо друго през последните 4 г., което обичаме. И искаме да отдадем почит и на двата периода. Това е и най-голямото предизвикателство за големия финал“, каза в началото на януари пред репортери продуцентът Чък Лори.

Оттогава досега непрекъснато вървят слуховете за помирението между Шийн и него.

Но според повечето западни медии решението за връщането на Чарли все още не е взето. До голяма степен то зависело от плановете, които сценаристите имали за ролята на Шийн. „Ще направим финал, от който всички ще останат доволни. Само това мога да издам“, бяха другите думи на Лори.

Всъщност от двамата мъже и половина, с които започна сериалът на 22 септември 2003 г., остана само един - Алън Харпър. Брат му Чарли го напусна в края на седми сезон. Тогава Шийн се включи в радиопредаване, в което отправи яростни критики към продуцентите на шоуто. Макар малко след скандала сам да призна, че е стигнал твърде далече в обвиненията. Екипът реши въпреки липсата на един от главните герои шоуто да продължи.

Осмият сезон започна със сцена, в която Алън иска да разпръсне прахта на загиналия си брат. Точно в нея влезе новият герой - богаташът Уолдън Шмит, изпълняван от Аштън Къчър.

Въпреки очакванията за провал или именно заради тях първият епизод с Къчър има рекорден рейтинг -гледан е от 28,7 млн. зрители на премиерата му на 19 септември 2011 г. Според изследване на пийпълметричната компания "Нилсен" подобен рейтинг не е отбелязван от нито една серия с Чарли Шийн.

След успеха на Къчър продуцентите понесоха нов удар. Той дойде от половинката на двамата мъже и половина - племенника на Чарли и син на Алън - Джейк. Ангъс Т. Джоунс, който порасна пред очите на зрителите, обяви през ноември 2012 г., че се е обърнал към християнството и се е присъединил към Църквата на адвентистите от седмия ден. Тогава обясни, че шоуто е „мръсотия, която противоречи на всякакви морални ценности“ и му е омръзнало да бъде част от него. Той дори помоли зрителите да спрат да го гледат. Малко след това Чарли Шийн излезе с публично изявление, в което обясни, че избликът на Джоунс не е изолиран случай, а по-скоро симптом на отровната среда, в която се прави шоуто.

Така Джоунс напусна сериала преди 11-ия сезон, а героят му Джейк повече не се появи на екран, макар Алан и Уолдън да продължиха да го споменават. Ролята на най-младия човек в къщата зае Джени - дъщеря на Чарли Харпър, за която никой не е подозирал. Преди да се появи тя, екипът обмисля да замени Ангъс Т. Джоунс с певицата Майли Сайръс, която стана известна с ролята си на Хана Монтана. Много различна от детинския си вид в сериала на Дисни, тя имаше епизодична роля в „Двама мъже и половина“ като Миси - семейна приятелка на Уолдън. Тя дори изкара кратък романс с Джейк. Но не се появи отново в шоуто, дори и след като той се махна от него.

Сайръс е една от многото звезди, които са гостували с роля в сериала. Шон Пен, Джеймс Ърл Джоунс, Майкъл Кларк Дънкан, Стивън Тайлър от Аеросмит, Майкъл Болтън, Енрике Иглесиас също са играли в него. Докато участваше в сериала, Чарли си партнира с баща си Мартин Шийн и брат си Емилио Естевес, както и с бившата си съпруга Денис Ричардс. Аштън Къчър пък имаше сцени с половинката си Мила Кунис, която само преди четири месеца го дари с първородното им дете - дъщеричката Уайът Изабел.

Много вероятно е и в последния епизод на „Двама мъже и половина" да има гост-звезди. Но никой от екипа не издава и дума за това какво ще се случва в него.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари