Чарли Шийн иска да снима реалити за живота със СПИН

0
Чарли е готов да разкаже цялата истина за болестта си
Чарли е готов да разкаже цялата истина за болестта си

Актьорът Чарли Шийн е преговарял с продуценти за риалити шоу, което да покаже живота на заразените с ХИВ.

Месеци след публичното си признание, че живее с вируса, той е готов отново да разкаже цялата истина за болестта си, пише 24 часа.

Желанието на 50-годишния актьор е шоуто да се върти около всекидневието му. Шийн бе уволнен от култовия сериал “Двама мъже и половина” заради вечното му скандално поведение, пиянски запои, наркотици.

За последно бе видян в епизоди от “Психаротерапия”, спрян след 100-ния епизод през декември 2014 г. Преди това звездата на “Двама мъже и половина” бе най-скъпо платеният тв актьор.

Хонорарът му за епизод достига до 1,8 млн. долара. Чичо Чарли, както е известен сред милионите фенове на хитовия сериал, е решил да използва популярността си, за да привлече внимание към СПИН-а. Желанието му е болните да получават по-добро лечение.

Въпреки напредъка в контролирането и профилактиката на вируса хората още страдат от предразсъдъци, смята актьорът. Витае заблудата, че ХИВ вирусът може да се разпространи от обикновено здрависване или пиене от една и съща чаша със заразения. Заразените често са принудени да живеят в изолация, трудно си намират работа, губят приятели. Чарли Шийн популяризира и нови методи за лечение. Опитал е всичко, включително и алтернативно лечение в Мексико. Т

ова е една от нашумелите, но сериозно критикувани от традиционната медицина терапии. При нея кръвта на пациента се източва под упойка, подгрява се до 42 градуса, след което се охлажда обратно до телесна температура и се връща отново в кръвоносната му система. Процесът продължава часове наред. При някои пациенти тази терапия дава изненадващо добри резултати, но процентът им е твърде малък.

Вече има и смъртни случаи. Чарли Шийн разказа в ефир, че е спрял за известен период приема на лекарства Резултатът обаче бил отчайващ - заразените ХИВ клетки в организма му отново започнали да се множат и той се върнал към традиционното лечение. Въпреки болестта си актьорът има нова приятелка - риалити звездата Джес Импиаци. Не е ясно дали двамата са в интимна връзка, или са само приятели. Социалните мрежи обаче са пълни с техни снимки.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари